Skip to main content

Osallistu tapahtumaan

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu!

Korkeakoulujen IT-päiville osallistuminen on mahdollista vain korkeakouluyhteisön jäsenille sekä tilaisuuden kumppanien edustajille.

IT-päivät 2024 osallistumismaksu sisältää osallistumisen kongressin ohjelmaan, päivien materiaalit sekä kahvi- ja lounastarjoilut ohjelman mukaisesti.

Keskiviikkona 13.11. järjestetään tapahtuman iltatilaisuus, joka on erillismaksullinen.

Yhteistyökumppaneiden on mahdollista ostaa lisälippuja tapahtumaan.

Early bird -osallistuja
(23.5.-2.9.2024)
Osallistujamaksu
(3.9.-13.10.2024)
Osallistumismaksu295,00 EUR
345,00 EUR
Iltatilaisuus55,00 EUR55,00 EUR
Yhteistyöyritysten lisäosallistujat600,00 EUR

Info

Ilmoittautuminen avautuu 23.5.2024

Early bird -ilmoittautuminen päättyy 2.9.2024

Ilmoittautuminen päättyy 13.10.2024

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Majoitus

Muistathan varata majoituksesi hyvissä ajoin! Hotellivinkkimme löydät täältä.

Rekisteröinnin vahvistus

Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun olet lähettänyt ilmoittautumisesi. Jos et saa vahvistusta, tarkista varmuuden vuoksi roskapostikansiosi. Voit myös ottaa yhteyttä osoitteeseen aboaevents@certia.fi.

Kysymyksiä

Jos sinulla on kysymyksiä ilmoittautumisesta tai maksuista, ota yhteyttä Aboa Eventsiin aboaevents@certia.fi.

Maksutavat

Osallistumistietojen täyttämisen jälkeen lomakkeella valitaan maksutapa. Osallistumismaksun voi maksaa:

1) Luottokortilla 2) Verkkopankissa 3) Verkkolaskulla (kotimaiset organisaatiot), maksuehto 14 pv netto. Maksutapalisä 15,00 eur. 4) PDF laskulla (lasku tulee osallistujan sähköpostiin, maksu suoritetaan pankkisiirtona). Maksuehto 14 pv netto. PDF-laskun maksutapalisä 15,00 euroa.

Certia Oy Aboa Events (y-tunnus 2327422-3) laskuttaa tilaisuuden osallistumismaksut paikallisen järjestäjän Vaasan yliopiston puolesta (y-tunnus  0209599-8).

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun tapahtuman järjestäjälle. Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.

HUOM! Maksutapaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Jos valitset maksutavaksi verkko- tai PDF-laskun, varmistathan, että annat laskutustiedot oikein. Laskulle jälkikäteen tehtävistä muutoksista veloitamme aina 10 eur. Huomaa myös, että lasku tulee olla maksettuna IT-päivien alkaessa.

Osallistumisen peruuttaminen

Osallistumisen peruminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiin aboaevents@certia.fi 24.10.2024 mennessä (vahvistetaan myöhemmin). Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta (osallistumisen siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista).

Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 euron käsittelymaksu.

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta (matka-, sairaus-, tapaturma- tai vastuuvakuutus). Osallistujia kehotetaan tarkistamaan vakuutustensa voimassaolo.

Tapahtuman peruutus tai muuttaminen virtuaaliseksi

Mikäli tapahtumanjärjestäjä jostain pakottavasta syystä joutuu kokonaisuudessaan perumaan tapahtuman, palautetaan osallistumismaksut maksaneelle taholle. Viranomaismääräysten niin vaatiessa, tapahtuma voidaan muuttaa virtuaalitapahtumaksi.