Skip to main content

IT-dagar 2024

13.–14.11.2024 | Seinäjoki, Finland

IT-dagarnas tema: genomgripande IT

Temat för programmet för IT Days 2024 är ”Genomgripande IT”. Digitaliseringen påverkar alla aspekter av en organisation och kollaborativa IT-lösningar blir allt viktigare inom högre utbildning varje dag.

Välkommen till IT-dagar!

Vasa universitet tillsammans med Seinäjoki universitetscenter och Seinäjoki yrkeshögskola hälsar dig varmt välkommen till universitetens 47:e gemensamma IT-dagar i Seinäjoki den 13-14 november 2024.

Temat för programmet för IT-dagarna 2024 är ”Genomgripande IT”. Digitaliseringen påverkar alla funktioner i en organisation och kollaborativa IT-lösningar blir allt viktigare inom högre utbildning för varje dag. Med denna utgångspunkt är programmet för IT-dagarna 2024 uppbyggt kring fyra huvudteman:

  1. Praktisk kundservice och teknik
  2. Den artificiella intelligensens många ansikten
  3. IT-tjänster för forskning och FUI-verksamhet
  4. Den ”stora bilden” av IT-styrning.

IT-dagarna inleds i Seinäjoki Arena onsdagen den 13 november med ett gemensamt huvudanförande och programmet forstätter sedan i fyra parallella sessioner. Kvällsevenemanget kommer att äga rum på Rytmikorjaamo i Seinäjoki. På torsdagen den 14 november fortsätter IT-dagarna med parallella sessioner och avslutas med ett gemensamt keynote-tal och överlämnandet av ansvaret för evenemanget till det arrangerande universitetet 2025.

IT-dagarna åtföljs också traditionellt av ett förevenemang, dvs. på tisdagen den 12 november träffas flera SIG och nätverk av högskolor. Vid IT-dagarnas kvällsevenemang tillkännages vinnaren av 2024 års Digiteko-pris för högre utbildning.

Programmet för IT-dagarna 2024 kommer att publiceras i maj. Välkommen att delta!

Kontaktuppgifter

IT-dagarnas program

Om du har några frågor om IT-dagarnas program, vänligen kontakta organisationskommittén: it2024@uwasa.fi

Programmet på finska

Anmälan och eventarrangemang

Om du har några frågor om anmälan och praktiska arrangemang, vänligen kontakta Aboa Events: aboaevents@certia.fi

Viktiga datum

Toukokuu

Anmälan öppnar!

2.9.2024

Sista dagen att anmäla dig till Early Bird -priset!

13.10.2024

Anmäl dig senast!

Arrangör

#itpaivat #itpaivat2024