Skip to main content

Yhteystiedot

Järjestäjät

Ari Hovila

Tietohallintopäällikkö, Vaasan yliopisto
ari.hovila@uwasa.fi

Jaakko Riihimaa

Projektipäällikkö, Vaasan yliopisto
jaakko.riihimaa@uwasa.fi  

Yhteystiedot

IT-päivien ohjelma

Jos sinulla on kysymyksiä IT-päivien ohjelmasta, ota yhteyttä järjestelytoimikuntaan: it2024@uwasa.fi

Ilmoittautuminen ja käytännön toteutus

Jos sinulla on kysymyksiä koskien ilmoittautumista ja käytännön järjestelyjä, olethan yhteydessä Aboa Eventsiin: aboaevents@certia.fi

Vaasan yliopisto on kansainvälinen, yritys- ja ekosysteemisuuntautunut sekä monitieteinen tutkimusyliopisto, joka keskittyy kestävään liiketoimintaan, energiaan ja yhteiskuntaan. Strategiset painopistealueemme ovat energiasiirtymä ja teknologia, liiketalous ja johtaminen sekä hallinto ja yhteiskunta. Monitieteisten akateemisten yksiköidemme ja tutkimusalustojemme kautta ratkaisemme monimutkaisia yhteiskunnallisia haasteita yhdistämällä liiketoiminnan, teknologian ja hallinnon osaamista.

Seinäjoen yliopistokeskus on yksi kuudesta Suomen yliopistokeskuksesta. Sen muodostavat Vaasan yliopiston ohella kolme muuta kumppaniyliopistoa: Tampereen yliopisto, Helsingin yliopisto ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia. Vaasan yliopistolla on Seinäjoen yliopistokeskuksessa viisi professuuria, joiden johdolla tehdään tutkimusta yrittäjyydessä, kuluttajakäyttäytymisessä, konseptijohtamisessa, logistiikassa ja puurakentamisen liiketoiminnassa. Vaasan yliopisto järjestää Seinäjoella kasvuyrityksen maisteriohjelman, englanninkielisen Strategic Project Management -maisteriohjelman ja avoimen yliopiston opetusta.